Print Friendly, PDF & Email

Op zondag 27 april 2014 openen we het MCDW-seizoen met de traditionele Oranjerit.

De rit is uitgezet door Dorine en Focco. Zij vinden het leuk om ons (weer) rond te leiden op het eiland Texel.

kaart-texel

Het vertrekpunt van deze rit is in de restauratieruimte bij de veerboot van Den Helder naar Texel; dat is dus in Den Helder.
We verzamelen rond 10.00 uur (graag met een volle tank); om 10.30 uur nemen we de boot naar Texel.

Houd bij de aanrijtijd rekening met de tijd die het kost om te tanken, de tijd die je “kwijt” bent met het kopen van een kaartje en de eventuele wachttijd bij de veerboot.

Een kaartje kun je eventueel van tevoren kopen via de website van TESO (https://www.teso.nl/nl/teso-tickets).

Volgens de website van TESO bedragen de kosten van een retour-kaartje voor motoren € 11,-; voor een auto bedragen de kosten van een retour-kaartje € 36,50.

Meer info op: http://www.teso.nl/nl/tarieven/voertuigen

S.v.p. aanmelden via mcdw01@gmail.com o.v.v. het aantal personen en of je een Garmin-route wenst te ontvangen.

Betaling van de rit(ten) kan geschieden via bankrekening 39.18.73.970 t.n.v. MCDW te Katwijk aan Zee of contant voor de rit bij Wilma en/of Jacco.

Indien je gewend bent om per rit te betalen bedraagt de bijdrage voor alleen deze rit € 8,-; dit is inclusief koffie. Met ingang van dit jaar is de lunch voor deze rit niet langer bij de prijs inbegrepen, maar voor eigen rekening.

De te betalen jaarcontributie bedraagt € 30,00 per persoon; dit is de contributie voor alle ritten tezamen (uitgezonderd het Duitsland-weekeinde).

Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je stellen aan ons algemene e-mailadres (mcdw01@gmail.com).Wij zien jullie graag op zondag 27 april 2014.

GPS-bestand t.b.v. Garmin:


MCDW, 19 april 2014