Print Friendly, PDF & Email
Op zondag 29 april 2012 openen we het MCDW-seizoen met de traditionele Oranjerit. De rit is uitgezet door Dorine en Focco. Zoals jullie gewend zijn is de lunch bij deze rit inclusief.
Het vertrekpunt is Land’s End, Vossemeerdijk 25, 8251 PM  Ketelhaven (Gemeente Dronten).De website van Café-Restaurant Land’s End is: http://www.lands-end.nl..Via deze website kun je, indien gewenst, een aanrijroute laten maken.S.v.p. aanmelden via mcdw01@gmail.com o.v.v. het aantal personen en of je een Garmin-route wenst te ontvangen.
GPS-bestand: oranjerit2012.gdb (klik op de link om het bestand te downloaden).

We verzamelen, zoals altijd, rond 10.00 uur voor de koffie met lekkernij en het verzoek is om, indien mogelijk, met een volle tank te verschijnen bij Land’s End. Land’s End is geopend vanaf 10.00 uur.

Betaling van de rit(ten) kan geschieden via bankrekening 39.18.73.970 t.n.v. MCDW te Katwijk aan Zee of contant voor de rit bij Wilma en/of Jacco.Indien je gewend bent om per rit te betalen bedraagt de bijdrage voor alleen deze rit € 16,-; dit is inclusief koffie en lunch.De te betalen jaarcontributie bedraagt € 35,00 per persoon; dit is de contributie voor alle ritten tezamen (uitgezonderd het Duitsland-weekeinde).
Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je stellen aan ons algemene e-mailadres (mcdw01@gmail.com).
Wij zien jullie graag op zondag 29 april a.s.

MCDW, 15 april 2012