Print Friendly, PDF & Email

Op zondag 3 oktober 2010 vindt de Najaarsrit plaats. De rit wordt uitgezet door Hannie en Ruud.De totale rit is circa 130 km. lang.

We verzamelen rond 10.00 uur in Restaurant Grevelingen, Parallelweg 1, 4311 NE te Bruinisse ( http://www.restaurantgrevelingen.nl ). Dit is halverwege de Grevelingendam langs de N59. Een routekaartje vind je op http://www.restaurantgrevelingen.nl/locatie_route .

Restaurant Grevelingen is zowel het begin- als het eindpunt.

De route naar Restaurant Grevelingen via Google Maps: [ link ]

Lunch-locatie: Restaurant de Griek, Veerweg 37, 4493 AM  Kamperland

We verzamelen zoals altijd rond 10.00 uur en het verzoek is om met een volle tank te verschijnen bij het vertrekpunt. Tanken is mogelijk langs de N59 ter hoogte van Oude Tonge, anders in Bruinisse.

Betaling van de rit(ten) kan geschieden via bankrekening 39.18.73.970 t.n.v. MCDW te Katwijk aan Zee of contant voor de rit bij Ruud.

Indien je gewend bent om per rit te betalen bedraagt de bijdrage voor alleen deze rit € 7,50; dit is inclusief koffie.

De te betalen jaarcontributie bedraagt € 30,- per persoon; dit is de contributie voor alle ritten tezamen (uitgezonderd de Buitenlandrit).

Aanmeldingen en eventuele vragen en/of opmerkingen via het e-mailadres van Ruud (reikiruud@quicknet.nl).Wij zien jullie graag op zondag 3 oktober a.s.

MCDW, september 2010