Print Friendly, PDF & Email

Op zondag 3 mei 2009 openen we het MCDW-seizoen met de traditionele Oranjerit. De rit is uitgezet door Dorine en Focco en wordt een verrassingsrit.

Het vertrekpunt is ’t Veerhuys Lands End, Havenplein 1, 1781 AB  Den Helder.De verdere bijzonderheden zullen bekend gemaakt worden door Focco tijdens de koffie. Dan zal ook de routebeschrijving uitgedeeld worden.De website van ’t Veerhuys: http://www.veerhuislandsend.nl

Via Google Maps kan een aanrijroute gemaakt worden; klik hier.

We verzamelen zoals altijd rond 10.00 uur en het verzoek is om met een volle tank te verschijnen bij ’t Veerhuys Lands End.Tanken is mogelijk vóór of in Den Helder, echter niet in de haven. Het vertrek van de rit (wegrijden) is om uiterlijk 11.00 uur.Tijdens de rit zijn er 2 mogelijkheden om te tanken.Er moet dit keer gerekend worden op een extra bijdrage van € 10,60 per motorfiets.Aangezien dit bedrag niet betaald kan worden door MCDW dien je dit zelf ter plekke af te rekenen (indien mogelijk gepast meenemen).

Betaling van de rit(ten) kan geschieden via bankrekening 39.18.73.970 t.n.v. MCDW te Katwijk aan Zee of contant voor de rit bij Wilma en/of Jacco.

Indien je gewend bent om per rit te betalen bedraagt de bijdrage voor alleen deze rit € 15,-; dit is inclusief koffie en lunch.
De te betalen jaarcontributie bedraagt € 30,- per persoon; dit is de contributie voor alle ritten tezamen (uitgezonderd de Buitenlandrit).

Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je stellen aan Dorine en Focco (e-mail focco.sijtsma@tele2.nl)  of aan ons algemene e-mailadres (mcdw01@gmail.com).Wij zien jullie graag op zondag 3 mei a.s.

MCDW, 26 april 2009