Print Friendly, PDF & Email

Op zondag 11 oktober 2009 vindt de Najaarsrit plaats. De rit is uitgezet door Hannie en Ruud.Het vertrekpunt is van der Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE  Vianen.
Hotel Vianen is ook het eindpunt.

De route naar Hotel Vianen vanuit Amsterdam / Den Haag / Utrecht:
Snelweg A2 richting ‘s Hertogenbosch, afrit no. 11 Vianen, na de Lekbrug. Onder aan de afrit links. Bij stoplichten rechtdoor, 1e afslag links.

Via de website van Hotel Vianen kan een aanrijroute gemaakt worden; klik hier.

We verzamelen zoals altijd rond 10.00 uur en het verzoek is om met een volle tank te verschijnen bij Hotel Vianen. Tanken is mogelijk naast het hotel.

De lunch, die voor eigen rekening is, zal genuttigd worden in Restaurant de Pannekoekenbakker te Heusden. Klik [hier] voor de website van het restaurant.

Betaling van de rit(ten) kan geschieden via bankrekening 39.18.73.970 t.n.v. MCDW te Katwijk aan Zee of contant voor de rit bij Ruud.

Indien je gewend bent om per rit te betalen bedraagt de bijdrage voor alleen deze rit € 7,50; dit is inclusief koffie.

De te betalen jaarcontributie bedraagt € 30,- per persoon; dit is de contributie voor alle ritten tezamen (uitgezonderd de Buitenlandrit).

Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je stellen via ons algemene e-mailadres (mcdw01@gmail.com).Wij zien jullie graag op zondag 11 oktober a.s.

MCDW, 18 september 2009